Translate (μεταφραση)

Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Όταν οι δημιουργοί έχουν... κέφια ! Οι πιο περίεργες πασχαλινές λαμπάδες (Φωτό)

Αν κρατήσετε μια από τις παρακάτω ιδιαίτερες και άκρως πρωτότυπες πασχαλινές λαμπάδες, τότε σίγουρα θα αποτελέσετε θέμα συζήτησης στα πηγαδάκια της Ανάστασης.

Μιλάμε για τις πιο περίεργες αλλά ενδιαφέρουσες λαμπάδες που μόνο οι πιο τολμηροί θα μπορούσαν να κρατήσουν. Δείτε τις και κρίνετε από μόνοι σας…

Λαμπάδα φραπές

Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην αγαπάει το «παραδοσιακό» του ρόφημα. Γιατί, λοιπόν, να μην το κάνει και λαμπάδα και να πάει με αυτό στην εκκλησία;


                                                Λαμπάδα σοκολάτα

Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται υπάρχει και τέτοιου είδους λαμπάδα και μάλιστα μπορείτε να τη βρείτε σε αρκετά καταστήματα με κεριά και πασχαλινά είδη μιας και είναι από τις πιο κοινές αλλά ταυτόχρονα περίεργες λαμπάδες.


                                                 Λαμπάδα σάντουιτς

Αν νηστεύετε και δεν μπορείτε να φάτε όλα όσα θα θέλατε, αυτή η λαμπάδα σίγουρα θα σας ανοίξει την όρεξη. Τουλάχιστον, όμως, θα ξέρετε πως με το που θα επιστρέψετε στο σπίτι θα φάτε ό,τι τραβάει η όρεξή σας.


                                                        Λαμπάδα τάρτα

Το γλυκάκι που ονειρεύεστε όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα απέκτησε φυτίλι και έγινε λαμπάδα. Δυστυχώς για εσάς δεν μπορείτε να το φάτε αλλά μόνο να το ανάψετε.


                                                     Λαμπάδα σπίρτο

Αυτή η λαμπάδα τα έχει όλα μιας και είναι και κερί και σπίρτο. Μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή αλλά είναι πολύ πρωτότυπη.


                                                Λαμπάδα σουβλάκι

Τα έχετε στερηθεί πολύ καιρό αλλά αυτή η λαμπάδα σας υπόσχεται πως την ημέρα της Ανάστασης θα κρατάτε ένα σουβλάκι στο χέρι σας. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να το φάτε, τουλάχιστον θα μπορείτε να το κοιτάτε. Φάτε μάτια ψάρια που λένε…


                                       Λαμπάδα φρέντο καπουτσίνο

Η τελευταία μόδα που θέλει να προτιμάμε στην καθημερινότητά μας έναν παγωμένο φρέντο καπουτσίνο, θέλει να τον κρατάμε και το βράδυ της Ανάστασης.

Πηγή: spirossoulis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου