Translate (μεταφραση)

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Δέκα συμβουλές για να νικήσετε τη ζέστη του καλοκαιριού

Σας συμβαίνει κι εσάς να περνάτε τον χειμώνα ευχόμενοι να έρθει το καλοκαίρι και μόλις έρθει να… πνίγεστε στη ζέστη;
Μην ανησυχείτε συμβαίνει σε όλους μας.

Οι υψηλές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με την υγρασία μπορούν να μετατρέψουν την όμορφη εποχή του καλοκαιριού σε πραγματικό μαρτύριο.
Για να κερδίσετε τη μάχη και να βγείτε νικητές σας έχουμε 10 tips που είναι σίγουρο πως θα σας δροσίσουν.

Θα σας πούμε πως δεν είναι όλα τα υγρά μαντηλάκια ίδια. Αναζητήστε μαντηλάκια με μέντα και σας υποσχόμαστε πως θα νιώσετε σαν να λιώνουν παγάκια πάνω στο δέρμα σας.

Το βαμβάκι είναι ο καλύτερος φίλος του καλοκαιριού. Για να κάνετε τον πιο δροσερό ύπνο επιλέξτε μόνο βαμβακερά σεντόνια που αφήνουν τον αέρα να περνάει από μέσα.

Μια μάσκα προσώπου σε μορφή τζελ θα δροσίσει το πρόσωπό σας; Ξέρετε τι θα το δροσίσει περισσότερο; Μια μάσκα σε μορφή τζελ που προηγουμένως έχετε βάλει στο ψυγείο. 20 λεπτά αρκούν!

Βγήκατε από το μπάνιο και θέλετε να στεγνώσετε τα μαλλιά σας με πιστολάκι, αλλά δεν το… τολμάτε; Στην αγορά υπάρχουν σπρέι που επιταχύνουν το στέγνωμα των μαλλιών. Προμηθευτείτε τα!

Όλοι γνωρίζουμε πόσο χρήσιμοι είναι οι ανεμιστήρες. Τα μικρά ανεμιστηράκια χειρός, όμως, είναι ακόμα πιο πρακτικά. Μπορείτε να τα έχετε μαζί σας στην παραλία, στο αυτοκίνητό ή όπου αλλού νιώσετε να… ζεσταίνεστε.

Δεν είναι καινούργιο, αλλά συχνά το παραβλέπουμε: τα παγάκια είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να δροσιστείτε τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Μην ξεχνάτε να τα χρησιμοποιείτε!

Άλλο ένα αυτονόητο tip που τελικά δεν είναι και τόσο αυτονόητο: ξέρετε τι είναι αυτό που θα σας κάνει να υποφέρετε περισσότερο ακόμα και από τη ζέστη; Ένα έγκαυμα από τον ήλιο. Άλλο ένα πράγμα, λοιπόν, που δεν πρέπει να ξεχνάτε είναι το αντηλιακό σας.

Ένα σπρέι σεταρίσματος, παρόλο που από μόνο του δεν είναι δροσιστικό, θα κρατήσει το makeup στη θέση του. Πιστέψτε μας: καλύτερα μια ζεστή μέρα παρά μια ζεστή μέρα με… λιωμένο makeup στο πρόσωπο!

Οι δροσιστικές κρέμες για τα μάτια είναι επιτακτικές το καλοκαίρι. Εκτός από το γεγονός ότι θα σας δροσίσουν, θα φροντίσουν και την πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα που βρίσκεται στην περιοχή των ματιών και έχει μικρή ανοχή στον ήλιο.

Τέλος, μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε μια δροσιστική κρέμα για τα πόδια. Θα μειώσει το πρήξιμο και θα προσφέρει δροσερή ανακούφιση στα πέλματά σας.



Πηγή:spirossoulis.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου