Translate (μεταφραση)

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Μπουτάρης για Ζέρβα: ''Ο,τι έγινε έγινε.Είχαμε παλιά διάφορες, τελείωσε αυτό''

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη και του εκλεγμένου δήμαρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα.


Ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης σε δηλώσεις του ανέφερε "Είχαμε συνάντηση που δεν μπορούμε να την πούμε εθιμοτυπική ακριβώς, ήταν μια πολύ φιλική συνάντηση.
Εγώ δήλωσα στον Κωνσταντίνο ότι ετοιμάζουμε να του παραδώσουμε όσο καλύτερα γίνεται την όλη ιστορία του δήμου. Θα εγκατασταθεί εδώ σε ένα γραφείο η ομάδα του, θα έχει έναν φάκελο μέσα στον οποίο θα βρίσκεται ο,τι υπάρχει και δεν υπάρχει σε εκκρεμότητες, χρηματοδοτήσεις κτλ., για να μπορέσει μέσα στο επόμενο διάστημα μέχρι 31 Αυγούστου να έχει μια πλήρη ενημέρωση για το τι συμβαίνει στον δήμο." Ο κ. Μπουτάρης τόνισε μάλιστα πως είναι στην διάθεση του κ.Ζέρβα για ότι χρειαστεί, καθώς ο δήμος είναι ένας οργανισμός που προχωράει ασχέτως πολιτικής αρχής και δεν πρέπει να σταματήσει να εξυπηρετεί τους πολίτες και ούτε να αλλάζει από την μία μέρα στην άλλη.

Αναφορικά με την "διαμάχη" που είχαν στον παρελθόν ο κ. Μπουτάρης δήλωσε πως "Ο,τι έγινε έγινε. Είχαμε παλιά διάφορες. Τελείωσε αυτό. Τώρα ο Κωνσταντίνος Ζέρβας είναι ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε το έργο. Θα βάλε και αυτός την σφραγίδα του και από εκεί και πέρα όλα τα αλλά είναι λόγια."


Από την μεριά του, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας τόνισε πως με το εκλογικό αποτέλεσμα ο Δήμος Θεσσαλονίκης αλλάζει σελίδα και πως το διάστημα μέχρι να αναλάβει η νέα διοίκηση από 1 Σεπτεμβρίου είναι εξαιρετικά σημαντικό ώστε να υπάρξει ενημέρωση στην καινούργια διοίκηση από την απερχόμενη.

"Ο κύριος δήμαρχος είχε την ευγενή καλοσύνη να μας προσκαλέσει σήμερα αλλά αυτή ήταν μόνο μια αρχή. Όλο το καλοκαίρι εγώ και οι συνεργάτες μου θα ενημερωνόμαστε ούτως ώστε να υπάρχει πλήρης επάρκεια και γνώση της επόμενης διοίκησης για όλα τα θέματα του δήμου, συνεργασία με τους υπαλλήλους, για να έχουμε την 1η Σεπτεμβρίου ένα έτοιμο σχήμα και να δουλέψει για το καλό της Θεσσαλονίκης. Κοιτάμε όλοι με αισιοδοξία το μέλλον και θεωρώ ότι η επόμενη περίοδος θα είναι μια περίοδος δημιουργική για την πόλη μας, μια περίοδο με επιτυχίες." δήλωσε ο κ.Ζέρβας.

Αναφορικά με τις συνεργασίες που πρόκειται να γίνουν ώστε να λειτουργήσει σωστά το δημοτικό συμβούλιο ο Κωνσταντίνος Ζέρβας δήλωσε εξαιρετικά αισιόδοξος πως μέσα στον επόμενο μήνα θα υπάρχει ένα σχήμα βιώσιμο για την λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου και πως δεν υπάρχει περίπτωση η Θεσσαλονίκη να μείνει χωρίς διοίκηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου