Translate (μεταφραση)

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Ντιέγκο Μαραντόνα: Δίπλα στους γονείς του αναπαύεται ο θρύλος του ποδοσφαίρου

Ο «Θεός» του ποδοσφαίρου Ντιέγκο Μαραντόνα κηδεύτηκε το βράδυ της Πέμπτη (ξημερώματα Παρασκευής στην Ελλάδα) σε μια ιδιωτική τελετή στην οποία παραβρέθηκαν περίπου 20 άτομα.Ο «Ντιεγκίτο», που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών την Τετάρτη (25/11), οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία, το νεκροταφείο Jardín της Bella Vista, υπό τη συνοδεία πάρα πολλών περιπολικών και μοτοσικλετών της αστυνομίας.

Σε αντίθεση με τον αποχαιρετισμό νωρίτερα από δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές που είχαν συγκεντρωθεί στο ξωκλήσι στην «Casa Rosada», μόνο μέλη της οικογένειας και στενοί φίλοι έγιναν δεκτοί στο νεκροταφείο που βρίσκεται 40 χιλιόμετρα από το κέντρο του Μπουένος Άϊρες για την τελική θρησκευτική τελετή και την ταφή του Μαραντόνα δίπλα στους τάφους των γονιών του. Της μητέρας του Ντάλμα και του πατέρα του Ντιέγκο που ενταφιάστηκαν το 2011 και το 2015, αντίστοιχα.
 


Μεταξύ των συγγενών που παραβρέθηκαν στην τελετή στο νεκροταφείο Jardín της Bella Vista, η πρώην σύζυγός του Κλαούντια Βιγιαφάνε και οι δυο του κόρες Ντάλμα και Τζιανίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου