Translate (μεταφραση)

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

Τίμησε τη μεγάλη μέρα η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου και πήρε γενναία ισοπαλία μέσα στην Ισπανία

Η Εθνική Ελλάδος έμεινε όρθια μέσα στην έδρα της Ισπανίας και με γκολ-πέναλτι του Μπακασέτα πήρε παλικαρίσια ισοπαλία με σκορ 1-1, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ.

Η Ισπανία άνοιξε το σκορ ο Μοράτα στο 33΄,στο γήπεδο της Γρανάδας και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέτυχε την ισοφάριση στο 56΄με ένα ανέλπιστο δώρο , αφού σε μια φαινομενικά εύκολη φάση ο Μαρτίνεθ βρήκε ψηλά στο γόνατο τον Μασούρα σε προσπάθεια να διώξει και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, δίνοντας μοναδική ασίστ στον αρχηγό που έγραψε το 1-1. 

Ο Τζον Φαν Τσιπ παρέταξε την εθνική μας ομάδα με διπλή και πολλές φορές τριπλή ζώνη άμυνας, δίνοντας γήπεδο και κατοχή στους Ισπανούς (73 % έναντι 27%), οι οποίοι όμως απείλησαν ελάχιστες φορές την ελληνική άμυνα. Πλέον, η Εθνική θέλει να εξαργυρώσει αυτό το αποτέλεσμα με νίκη επί της Γεωργίας στην Τούμπα (31/3).

Οι συνθέσεις:

ΙΣΠΑΝΙΑ (Λουίς Ενρίκε): Σιμόν, Μάρκος Γιορέντε, Ράμος (46' Μαρτίνες), Γκαρσία, Γκαγιά, Όλμο (65' Πέδρι), Ρόδρι, Κόκε (72' Αλκάνταρα), Φεράν Τόρες (72' Οργιαθάμπαλ), Μοράτα, Κανάλες (65' Σαλβατιέρα)


ΕΛΛΑΔΑ (Τζον Φαν Σιπ): Βλαχοδήμος, Μπακάκης, Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Τσιμίκας (80' Κυριακόπουλος), Μπουχαλάκης, Ζέκα, Μάνταλος (46' Τζόλης), Λημνιός (46' Σιώπης), Μασούρας (65' Φορτούνης), Μπακασέτας (78' Γιακουμάκης)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου