Η μπύρα είναι δροσιστική και σε «σβήνει» από τον καλοκαιρινό λίβα. Η διαφορά όμως είναι ότι πρέπει να σερβίρεται παγωμένη αλλιώς απλώς... δεν πίνεται.
Μια πολύ καλή μέθοδος, λοιπόν, είναι να πάρεις χαρτί κουζίνας και να το βρέξεις. Στη συνέχεια, θα τυλίξεις με αυτό τα μπουκάλια ή τα κουτάκια της μπύρας και θα τα βάλεις στην κατάψυξη. Το νερό στο χαρτί θα παγώσει αμέσως, κάτι που θα ρίξει απότομα τη θερμοκρασία της μπύρας κι έτσι οι καλεσμένοι σου θα ξεδιψάσουν σε χρόνο μηδέν.
Αν τώρα είσαι κάπου έξω, για παράδειγμα στην παραλία, οι ειδικοί λένε πως αν πάρεις ένα δοχείο και ρίξεις νερό, πάγο, αλάτι και τις μπύρες, θα έχεις εκπληκτικά αποτελέσματα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου