Translate (μεταφραση)

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

"Άγριο Πινγκ -Πογκ" Δήμου Θεσσαλονίκης-Χρήστου Μάτη για τα συσσίτια και τα προϊόντα με DNA αλόγου

 Ανοιχτή κόντρα ανάμεσα στο Δήμο Θεσσαλονίκης και στον επικεφαλής της παράταξης "Ενεργοί Πολίτες" Χρήστο Μάτη έχει ξεσπάσει το τελευταίο χρονικό διάστημα με αφορμή όλα όσα ακούγονται και διαδίδονται γύρω από τα συσσίτια του Δήμου και τα προϊόντα με DNA αλόγου.
Από το Δήμο Θεσσαλονίκης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
" Με λύπη πληροφορούμαστε μέσω δημοσιευμάτων στα ΜΜΕ τη διάσταση που επιχειρεί να δώσει ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Οικολόγοι Πράσινοι» Χρήστος Μάτης στο θέμα των προϊόντων που διατίθενται μέσω των συσσιτίων του Δήμου.
 Επιδιώκοντας προσωπικούς αντιπολιτευτικούς στόχους που ξεπερνούν κάθε όριο, και χρησιμοποιώντας λαϊκίστικες κορόνες, ο κ. Μάτης προσπαθεί ματαίως να καταστήσει αναξιόπιστα τα συσσίτια και να δυναμιτίσει την προσπάθεια που καταβάλλεται από το Δήμο Θεσσαλονίκης για την ανακούφιση ευπαθών κοινωνικά ομάδων, δημιουργώντας συγχρόνως ανασφάλεια στους συνδημότες μας σε τόσο δύσκολους καιρούς".

Σειρά ερωτήσεων στο δήμο Θεσσαλονίκης απευθύνει ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Ενεργοί Πολίτες» Χρήστος Μάτης, σχολιάζοντας την ανακοίνωση της δημοτικής αρχής αναφορικά με το θέμα των συσσιτίων και τα προϊόντα με DNA αλόγου.
«Η διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης χθες προτίμησε να δώσει στη δημοσιότητα την άποψη της εταιρείας, στην οποία έχουν ανατεθεί τα συσσίτια, αντί να αναλάβει η ίδια την ευθύνη να καταθέσει υπεύθυνα και ενυπόγραφα τη δική της θέση» υπογραμμίζει.

«Η Διοίκηση του Δ.Θεσσαλονίκης να απαντήσει αμέσως! Τώρα, πλέον, ας σταματήσει να αποφεύγει να απαντήσει και να δημοσιοποιήσει αμέσως:

- Το μενού των συσσιτίων κι αν αυτό περιείχε «κεφτεδάκια ναπολιτέν»
- Το περιεχόμενο της συμφωνίας, με την οποία ανατέθηκε στην εταιρεία η παροχή των συσσιτίων.
- Τις οφειλές προς την εταιρεία μέχρι σήμερα.

Ούτως ή άλλως θα το κάνει στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που διατάχθηκε» σημειώνει ο κ. Μάτης.

Όπως υποστηρίζει, «αν όλα είναι εντάξει, δεν υπάρχει θέμα. Όμως η ασφάλεια θέλει ευθύνη. Ας την αναλάβει η διοίκηση ενυπόγραφα και επώνυμα. Όπως οφείλει όποιος σέβεται το θεσμό που υπηρετεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου