Translate (μεταφραση)

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Επιστημονική ημερίδα ιατρικού και κοινωνικού περιεχομένου από τον Άγιο Στυλιανό

 Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε από το Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Άγιος Στυλιανός» επιστημονική ημερίδα με θέμα «Περιγεννητική Περίοδος και γονεϊκή λειτουργία: κλινικές προσεγγίσεις», την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου.


Η ημερίδα οργανώθηκε σε συνεργασία με την Υπηρεσία Παιδιού και Εφήβου της Γ΄ Ψυχιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και τον Επιστημονικό Σύλλογο Μέριμνας Παιδιού και Εφήβου (ΣΥ.ΜΕ.Π.Ε.).

Ως ομιλητές κλήθηκαν επιστήμονες (ψυχίατροι, παιδοψυχίατροι, κλινικοί ψυχολόγοι κ.α.) τόσο από το εξωτερικό όσο και από την ημεδαπή ενώ οι ομάδες ενδιαφέροντος που παρακολούθησαν περιελάμβαναν επαγγελματίες υγείας, ψυχικής υγείας, κοινωνικής εργασίας καθώς και εκπαιδευτικούς, παιδαγωγούς και βρεφονηπιοκόμους.

«Είμαστε εξαιρετικά ευχαριστημένοι από την επιτυχία της επιστημονικής ημερίδας λόγω της μεγάλης συμμετοχής του κοινού αλλά και της ικανοποίησης που εξέφρασαν οι συμμετέχοντες από την ποιότητα του περιεχομένου της.
Στόχος του Δημοτικού Ιδρύματος είναι η ανάδειξή του ως δομή που παρέχει, παράλληλα με την φροντίδα και την προστασία των παιδιών, πεδίο καλλιέργειας της γνώσης και της επιστήμης αλλά και πεδίο συνεργασίας με αρμόδιους φορείς, συντελώντας έτσι στην ενδυνάμωση και στον εμπλουτισμό των δεσμών μας με την πόλη», δήλωσε η Πρόεδρος του ιδρύματος, Μαρία Τσιουτάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου