Translate (μεταφραση)

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Σήμερα το συλλαλητήριο από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο της χώρας μας έχουν προγραμματίσει οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ για σήμερα στις 17:00 στην Καμάρα .
Αφορμή για τη διοργάνωση της συγκεκριμένης αντίδρασης στάθηκε τόσο η αφαίρεση βαθμών από τα πλέι οφ όσο και το ότι δεν δίνεται λύση από την Πολιτεία για τα χρέη του ΠΑΟΚ και το προπονητικό κέντρο, που θέλει να κατασκευάσει ο Ιβάν Σαββίδης στη Θέρμη.

 Οι φίλοι του «Δικεφάλου του Βορρά», μάλιστα, είχαν ζητήσει από τον ομογενή επιχειρηματία να δώσει το παρών στο συλλαλητήριο και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ δεν τους χάλασε το χατίρι.
 Όπως ενημέρωσε με επίσημη ανακοίνωση ο ΠΑΟΚ, ο ιδιοκτήτης του συλλόγου θα ακολουθήσει την πρωτοβουλία των φιλάθλων.

 Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

 «Το συλλαλητήριο αντίδρασης στην κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν αποτελεί απλώς μια κίνηση των συνδέσμων του ΠΑΟΚ.
 Είναι η απάντηση όλης της οικογένειας του συλλόγου στο σύστημα που έχει διαβρώσει το άθλημα. Στην κινητοποίηση αυτή θα συμμετέχει και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κ. Ιβάν Σαββίδης. Ο ΠΑΟΚ, ενωμένος και δυνατός, οφείλει να ηγηθεί της προσπάθειας για τη σταδιακή εξυγίανση του ποδοσφαίρου».
 Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (17/5) στις 17.00, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να συγκεντρώνονται στην Καμάρα και να κατευθύνονται στην Τούμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου