Translate (μεταφραση)

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Εθνική ντροπή για Εθνική: Ήττα από τους ερασιτέχνες των Ν. Φερόε με 0-1

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ...ΕΛΛΗΝΙΚΟ.
Μία μαύρη σελίδα στην ιστορία της έγραψε η Εθνικής Ελλάδας καθώς κατάφερε να ηττηθεί με 0-1 από τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές των Νησιών Φερόε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Μετά τη ντροπιαστική ήττα και την παταγώδη αποτυχία, ο Κλαούντιο Ρανιέρι βρίσκεται ένα βήμα από την έξοδο.

 Στα καθαρά αγωνιστικά, η Εθνική μας ομάδα κατάφερε (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να γνωρίσει την ήττα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 1-0 από τα Νησιά Φερόε, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2016.

Μετά κι από αυτό το αποτέλεσμα η «γαλανόλευκη» παραμένει χωρίς νίκη μέχρι στιγμής στην προσπάθειά της να πάρει το εισιτήριο για τα τελικά της διοργάνωσης, έχοντας μείνει μόνη στην τελευταία θέση του ομίλου με έναν μόλις βαθμό.

Ντροπιαστική ήταν η εμφάνιση που πραγματοποιήσαν οι διεθνείς μας στον αγωνιστικό χώρο, με τους αντιπάλους τους να έχουν κλασικές ευκαιρίες (και δύο δοκάρια) για να αυξήσουν το δείκτη του σκορ, σκοράροντας με τον Έντμουντσον στο 61’.

Μοναδικός διασωθέντας ήταν ο Χριστοδουλόπουλος ο οποίος προσπαθούσε σχεδόν μόνος του να ανατρέψει το εις βάρος μας αποτέλεσμα, με τον Κονέ να χρεώνεται την καλύτερη ευκαιρία μας στην αναμέτρηση όταν το πλασέ του βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Ελλάδα: (Ρανιέρι): Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Μόρας, Καράμπελας (78' Μάνταλος), Μανιάτης, Σάμαρης, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Καρέλης (62' Μαυρίας), Γκέκας (46' Αθανασιάδης)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Ελλάδα – Ν. Φερόε 0-1
Ουγγαρία – Φινλανδία 1-0
Ρουμανία – Β. Ιρλανδία 2-0

Η βαθμολογία

Ρουμανία 10
Β. Ιρλανδία 9
Ουγγαρία 7
Φινλανδία 4
Ν. Φερόε 3
Ελλάδα 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου