Translate (μεταφραση)

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Οι... παραφωνίες στην εξέδρα των επισήμων και η δυσφορία του Γιάννη Μπουτάρη (ΦΩΤΟ)

Λίγο πριν ξεκινήσει η μαθητική παρέλαση στην Θεσσαλονίκη, όλοι οι επίσημοι ήταν πάνω στην εξέδρα. Όλοι εκτός από δυο.


Αλλά δεν υπήρξε θέμα.

Στην θέση τους ήταν δυο άλλοι. Δυο άλλοι που δεν είχαν κανέναν λόγο να βρίσκονται εκεί πάνω...
Ο λόγος για τον πρώην περιφερειάρχη, κ. Ψωμιάδη, και την πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ, κα. Ξουλίδου, οι οποίοι πλέον δεν έχουν καμιά αρμοδιότητα, και σίγουρα δεν χαρακτηρίζονται ως «επίσημοι». Έχει επικρατήσει άραγε η λογική, «μια φορά επίσημος, πάντα επίσημος;»
Αντίθετα, ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, κ. Μπουτάρης, ανέβηκε από τους τελευταίους στην εξέδρα μερικά μόλις δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει η παρέλαση. Προτίμησε κατά την ώρα της «φωτογράφησης» να κάθεται παράμερα, πίνοντας τον καφέ του και καπνίζοντας ανέμελος το τσιγάρο του. Ίσως αυτή η κίνηση του, να δείχνει και την διαφωνία του, είτε με κάποιους από αυτούς που έτρεξαν πάνω στην «πίστα», για να μη λείψουν από κανένα καρέ των ΜΜΕ, είτε με την όλη διαδικασία της παρέλασης.
Αργοπορημένος ήρθε και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος ανέβηκε στην εξέδρα κατά την διάρκεια της παρέλασης. Πάντως μετά το τέλος της παρέλασης και τις αναμενόμενες δηλώσεις, αν και έδειχνε βιαστικός να αποχωρίσει, βρήκε μερικά δευτερόλεπτα να χαιρετίσει τον Δήμαρχο, και να του ψιθυρίσει κάτι στο αυτί.







Πηγή: seleo.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου