Όχι, μια χαρά ακούσατε. Αυτή είναι η νέα πραγματικότητα στα fast food και της ψησταριές της Θεσσαλονίκης.
Το ηλιέλαιο το βασικό συστατικό για μια μερίδα τηγανιτές πατάτες πωλείται σε τιμές… χρυσού και οι επαγγελματίες εστίασης έβγαλαν τις τηγανιτές πατάτες από τα μενού. Μέσα σε έναν μήνα η τιμή του ηλιέλαιου υπερτριπλασιάστηκε ενώ παράλληλα δύσκολα το βρίσκει κάποιος ακόμα και στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Έτσι μετά το ψωμί και τον καφέ οι καταναλωτές λόγω της καλπάζουσας κάθε μέρα ακριβείας στερούνται άλλη μια καθημερινή και μέχρι πρόσφατα οικονομικής απόλαυσης, αυτή της τηγανιτής πατάτας…
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου