Translate (μεταφραση)

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Μαθητές χορεύουν για τους καρκινοπαθείς συνομηλίκους τους

Χορεύουν για ...καλό σκοπό.
Μαθητές δημοτικού από τη Θεσσαλονίκη και την Αλεξανδρούπολη χορεύουν σήμερα, στις 6.30 μ.μ., δημοτικούς χορούς, με σκοπό να στείλουν μήνυμα ελπίδας στους καρκινοπαθείς συνομηλίκους τους.


Την εκδήλωση που έχει ως τίτλο «Τα παιδιά ταξιδεύουν στην παράδοση» διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «H Λάμψη», με πρωτοβουλία της 2ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης.  Τα έσοδα θα διατεθούν από το σύλλογο «Η Λάμψη» για τις ανάγκες των παιδο-ογκολογικών κλινικών του ΑΧΕΠΑ και του Ιπποκρατείου.

Ένα μεγάλο "εύγε" αξίζει στους καλλιτέχνες που στηρίζουν την εκδήλωση .
Πρόκειται για τους: Χρόνη Αηδονίδη, Ρος Ντέιλι, Ντιλέκ Κοτς, Νίκο Αβαγιάνο, Παναγιώτη Λάλεζα, Ματθαίο και Κωνσταντίνο Τσαχουρίδη, Πέτρο και Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ, Γώγο Ιωαννίδη, Γιάννη Τσιτιρίδη, Γιάννη Παπατζάνη, Γιώργο Μανωλάκη και Κυριακή Δερέμπεη.

Ακόμη συμμετέχουν το Αρχείο Μουσικολαογραφικής Παράδοσης «Χρόνης Αηδονίδης», η μικτή χορωδία Δήμου Βόλβης με χοράρχη τον Σταύρο Καραμάνη, ο πολιτιστικός αθλητικός σύλλογος «Πήγασος», το τμήμα παραδοσιακών χορών Ευόσμου, ο ποντιακός σύλλογος Αυγής Λαγκαδά και ο πολιτιστικός σύλλογος Γέφυρας Θεσσαλονίκης κ.ά.

 Στο φουαγέ του συνεδριακού κέντρου «Ιωάννης Βελλίδης», όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, εκτίθενται πίνακες ζωγραφικής και χειροτεχνίες των παιδιών του σχολείου του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου